Ta en titt i bildgalleriet!
Karon Beach Guiden
Kamala Beach
Patong Beach
Koh Lanta Guiden
Koh Phi Phi

Stranden i Kata Beach

Stranden i Kata Beach är underbart belägen bland träden och i södra delen ligger det ett par resorter längs stranden. I övriga delar finns det inga hotell längs stranden, utan solstolsuthyrare och små stånd med dricka och matförsäljning.
 
                            
 
 
Att komma hit med barnen är oftast barnfamiljen föredrar jämfört med Paton eller Karon stranden. Patong stranden är oftast för aktiv för små barn, samtidigt som Karon stranden har ibland större vågor och strömmar. Kata stranden är allt som oftast väldigt lugn i högsäsong, utan större vågor eller strömmar.
 
På stranden ser man oftast jetskies till uthyrning i vissa områden, uthyrning av kajaker, samt folk som spelar t.ex. volleyboll.
 
                            
 

Då stranden är lång, samt har finkornig fin och ren sand är den också populär för långa promenader, både under dagen, som på morgonen och kvällen. Oftast innan 8 på morgonen ser man folk ta en morgonpromenad eller en joggingtur på stranden, strax innan solen komer upp och blir för stark, varm, för sådana aktiviteter.

Vill man ändå att åka över till den långa och vackra stranden på Karon Beach, så är det bara att ta en tuk-tuk för en liten summa eller ta bussen som åker sakta och lugnt för småpengar! Läs mer om detta bland avsnittet om kommunikationer runt om.

Hotell på Kata Beach Ao Nang Guiden Thailand Forum Karon Beach Guiden på svenska Allt om Koh Lanta Kamala Beach Guiden

Tillbaka till www.kata.se
Copyright and design
Terabyte Nordic
Länkar till andra svenska guider till Thailand:
Karon Beach Guiden •  Kamala Beach •  Patong Beach •  Koh Lanta Guiden •  Koh Phi Phi •  Ao Nang i Krabi •  Railey Beach
Koh Samet Guiden