Ta en titt i bildgalleriet!
Karon Beach Guiden
Kamala Beach
Patong Beach
Koh Lanta Guiden
Koh Phi Phi

Restauranger och matställen

Äta gott i Kata Beach är ett av de härliga nöjena med att komma till Thailand, förutom värmen och de underbara stränderna.
 
Till lunch hittar man ett stort antal ställen runt om stranden, samt de vanliga ställena som man även kan besöka om kvällarna. I norra delen av stranden finns det under ett tak, en del matställen samlade. Här kan man äta bra, billig thaimat som serveras på kort tid. För det som vill hellre äta under sin parasoll på stranden, kan maten paketeras och tas med. All rätter, t.o.m. soppor kan tas med som ”take away”.
 
         
 
På kvällen finns det otroligt många ställen att välja på. Vill mat äta thaimat, vanlig europeisk mat, italienskt, fransk eller svenskt, så finns det restauranger som har det mesta. Att ge rekommendationer är ganska onödigt eftersom alla har vi olika smak och på Kata Beach kan man verkligen hitta det man tycker om.
 
Det finns även många restauranger på hotellen som ligger i södra delen av stranden. Dessa ligger strax på stranden och erbjuder en mysig stämning för en härlig upplevelse på kvällen, samt god mat.

         

Priserna på de olika matställen är ingefär som i överiga Thailand. Priserna för en rätt startar på 50 Baht på de enkla matställen och kan kosta upp till kanske 600 Baht på d emer exklusiva ställen. Ofta rekommenderas att pröva på de enkla matställen för att få erfarenhet av den enkla thailändska maten!

Hotell på Kata Beach Ao Nang Guiden Thailand Forum Karon Beach Guiden på svenska Allt om Koh Lanta Kamala Beach Guiden

Tillbaka till www.kata.se
Copyright and design
Terabyte Nordic
Länkar till andra svenska guider till Thailand:
Karon Beach Guiden •  Kamala Beach •  Patong Beach •  Koh Lanta Guiden •  Koh Phi Phi •  Ao Nang i Krabi •  Railey Beach
Koh Samet Guiden