Ta en titt i bildgalleriet!
Karon Beach Guiden
Kamala Beach
Patong Beach
Koh Lanta Guiden
Koh Phi Phi

Andra utflykter från Kata Beach

Jungelsafari
Det finns olika sorters utflykter som anordnas under denna benämning. Mer information hittar ni här: www.siamsafari.com

Forsränning
På ett flertal ställen kan man pröva på forsränning. Många av dessa ställen ligger strax över Phang-Nga i höjd med Khao Lak. Detta är en spännande upplevelse för de som önskar mer äventyr på sina resor. Oftast ingår någon timme av elefantridning. Heldagsturen går på ca. 1600-2000 Baht, medan halvdagsturen på 1300-1600 Baht.  
 
Fiskeutflykter
Absolut finns det fiske här. Djuphavsfiske är det inget brist på. Dessa utflykter kan ibland kosta lite mer, men hur ofta får man göra något sådant? Lite mer information finns på sidor nedan:
www.igogamefishingphuket.com
 
Fanta Sea showen
Det finns ett flertal shower att se i Phuket. Ett av de är Fanta Sea som är en underbar show på kvällen som handlarom Thailand historia. Områden ligger vid Kamala med folk hämtas upp över hela Phuket. Man kan välja att bara se showen eller även äta en god kvällsbuffé. Ni hittar mer info på http://www.phuket-fantasea.com
 
Simon Cabaret
En kväll fylld med en show av män utklädde till vackra kvinnor!
 
Similian Islands
Flera turer går till Similan öarna där dykning och snorkling är populärt och där öarna och vattnet runt om klassas som ett av världens bästa dykställen. Dessa turer är antingen 1,2 eller 3 dagar, men allt möjligt inom snorkling och/eller dykning. Man får besöka och sova på öarna. En upplevelse som alla borde ta del av!
 
Hotell på Kata Beach Ao Nang Guiden Thailand Forum Karon Beach Guiden på svenska Allt om Koh Lanta Kamala Beach Guiden

Tillbaka till www.kata.se
Copyright and design
Terabyte Nordic
Länkar till andra svenska guider till Thailand:
Karon Beach Guiden •  Kamala Beach •  Patong Beach •  Koh Lanta Guiden •  Koh Phi Phi •  Ao Nang i Krabi •  Railey Beach
Koh Samet Guiden